Privatlivspolitik og cookie

Personoplysninger

 

Dataansvarlig

Tommy Sig Weibel

Villadsen Agentur
Rugmarken 3 B
7620 Lemvig
Telefon: +45 86642322
Email: salg@v-agentur.dk

 

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, firmanavn, stilling, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af B2B login eller ved køb.

 

Nedenstående oplysninger bliver indsamlet af Villadsen Agentur og behandlet jævnfør persondataloven:

  • Firmanavn
  • Navn på kontaktperson
  • Stilling
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • CVR nummer
  • Eventuel kædesamarbejde

 

Indsamling og benhandling af oplysninger omkring dig/din virksomhed

Vi indsamler oplysninger omkring dig/din virksomhed, når du bliver oprettet hos kunde hos os. Vi indsamlet oplysninger omkring din adfærd på vores hjemmeside. Det drejer sig om besøgte URL, tid, benyttet login, tid forbrug på hver side, hvilke links du trykker på samt data der bruges til gennemførsel af webordre såsom leveringsadresse og bemærkninger til levering. Indsamlingen af data finder også sted, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

 

Vi indsamler også data omkring dine køb, forespørgsler, klager eller når du på anden vis kommunikerer med os via f.eks. e-mail eller telefon.

 

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Hvis vi får mistanke om sikkerhedsbrud eller datalækage fra Villadsen Agentur, så vil straks vurdere lækagens omfang og underrette de kunder, som muligvis er berørt.Samtidig vil de øjeblikkeligt blive startet procedurer for at begrænse omfanget af den potentielle skade. Desuden vil datatilsynet blive underrettet inde for 72 timer.

Ved mistanke om datalækage eller sikkerhedsbrud, så kontakt os venligst hurtigst muligt.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger så du kan benytte vores hjemmeside - dvs. registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vi bruger også oplysningerne til at kunne lave opfølgninger på henvendelser, general markedsføring, håndtering og gennemførsel af ordre, behandle dine finansielle transaktioner, administere din konto og give personlige anbefalinger baseret på  din købshistorik.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Ikke aktive brugere på vores hjemmeside slettes normal automatisk efter 5 år.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke varer du kigger på, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

I følgende situationer vil vi f.eks. videregiver relevante personoplysninger til trejdepart:

- Inkassefirmaer

- Fragtselskaber

- Kreditselskabet

- Faktureringsselskaber

- Betalingsløsninger

- Kædesamarbejde (hvis du er medlem af en indkøbsforening)

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til salg@v-agentur.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Villadsen Agentur v/Tommy Sig Weibel
Rugmarken 3 B
7620 Lemvig
Telefon: +45 86642322
Email: salg@v-agentur.dk